Profesionalne

OBUKE

Naša ideja je da se kandidati u kratkom roku, efikasno pripreme za sve ono što ih može sačekati na poslu, da sa sobom ponesu modele i pisana uputstva za sve ono što smo zajedno obradili.

Postavite upit

Posvećeni smo razvoju i edukaciji novih saradnika u domenu poslovne administracije i knjigovodstva. Cilj nam je, da kroz obuke koje organizujemo polaznicima pružimo praktično, upotrebljivo znanje, primenljivo u ovom trenutku. Svesni smo da je obrazovanje iz škole u velikom raskoraku sa stvarnim zahtevima u poslovnoj praksi. Zato smo osmislili kratke, konkretne i efikasne obuke, koje donose samo potrebne informacije i praktična uputstva za rad, koje će polaznicima biti neophodne, kada se budu zaposlili. Zato su naši predavači ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, koji upravo sada uspešno rade i direktno iz prakse, polaznicima prenose sva svoja znanja.

par reči

Kako funkcionišu Monet Obuke?

Verujemo da nije potrebno potrošiti mesec ili dva, na iscrpljujuće seminare, kada se u jednom danu može izvući suština i dobiti isti, ako ne i bolji rezultat. Naš koncept predavanja je takav, da Vam daje temeljna znanja i najvažnije smernice, sa kojima možete praktično raditi i samostalno dalje učiti.

Naše obuke se održavaju u ugodnom prostoru u YU Biznis centru na Novom Beogradu, prilagođenom za efikasan i konkretan rad.

Na kraju obuke, svi polaznici dobijaju sertifikate i detaljnu specifikaciju poslova za koju su obučeni, što mogu veoma korisno upotrebiti na razgovoru za posao.

Takođe, svi naši obučeni polaznici ulaze u bazu kandidata koje ćemo sa zadovoljstvom i punim poverenjem proslediti našim klijentima, poslovnim partnerima i knjigovodstvenim agencijama sa kojima sarađujemo.

Koliko god da je nekome teško pronaći pravi posao, toliko je poslodavcima teško pronaći pravog saradnika, imajte to u vidu! Sertifikat o savladanim praktičnim znanjima koji ćete dobiti na kraju obuke, može biti Vaš snažan i za poslodavca možda neočekivan adut!

Poznavanje dokumentacije

Ugovori i računovodstvene isprave
Sadržaj dokumenata, neophodni elementi
Interni i eksterni tokovi dokumenatacije

Rad sa knjigovodjom

Dostavljanje dokumentacije i kontrola
Ugovori o radu
Prijava i odjava radnika

Rad sa bankama

Dinarska i devizna plaćanja
Raspored priliva iz inostranstva
Šifre plaćanja
Blagajna

Rad sa klijentima

Vrste privrednih društava
Izrada fakture, kako se radi i šta sve sadrži
Elektronsko poslovanje

Osnove Excela

Koraci za pravljenje tabele
Osnovne funkcije
Formatiranje

Rad sa direktorom

Dve vrste rukovodilaca
Šta on hoće?
Izveštaji

Budite uspešni

Poželjan fokus
Očekivano ponašanje
Satisfakcija

Upit za obuku

Obuka se održava svake subote od 9-13h u YU Biznis centru na Novom Beogradu.
Cena obuke je 6.000 dinara po polazniku.
Maksimalni broj polaznika je 14 u jednoj grupi.
Prijava se obavlja popunjavanjem kontakt forme na ovoj strani.
Rezervacija mesta se vrši uplatom 2.000 dinara na račun, po dobijanju informacije o preostalim slobodnim mestima i instrukcije za uplatu na Vaš mejl.
Preostali iznos cene obuke možete platiti u gotovini pre početka obuke ili u celosti na račun.
Po završetku obuke svaki polaznik dobija sertifikat o završenoj obuci, sa detaljnim pregledom obrađenih tema
Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj: 061 254 9999